Main » 2013 » Jūlijs » 11 » Kā var pelnīt ieliekot savā mājaslapā reklāmu
5:51 PM
Kā var pelnīt ieliekot savā mājaslapā reklāmu
 Labdien kārtējo reizi gribu aprakstī diezgan vienkāršu naudas pelnīšanas veidu internetā. Tas ir pavisam vienkārši, ja jums ir sava mājaslapa, kurā atrastos vieta pāris saitēm vai banneriem, tad jūs varat ievietot savā lapā citu uzņēmumu reklāmas. Angliski tas saucas Advertisments, krieviski, Оплаченная Рекламa, latviski vienkārši sludinājumi vai reklāma. Diezgan liels darbs būtu pašiem staigāt pa uzņēmumiem un meklēt lietas ko cilvēki grib reklamēt, bet tomēr tādu lietu netrūkst, sākot ar koncertiem un citiem lieliem pasākumiem uz kuriem reklāmu redzēsiet uz reklāmu stabiem un afišām un beidzot ar kaimi;nu beķerejā izceptu torti, kurai arī vajadzīga reklāma lai viņu nopirktu un torte nepaliktu stāvot guļam plauktā. Tātad esam noskaidrojuši, kad rekāma mums ir noderīga lieta, lai atkristu nākamais jautājums, kur rodas nauda ko maksā par reklāmām.

Tātad nākamais punkts, ja man ir sava mājaslapa un kaut neliels apmeklējums, es varu sākt pelnīt uzstādot savā mājaslapā dažādas reklāmas. Vis vieglākais veids kā pelnīt ir visādas kazino un piramīdu reklāmas, bet viņas ir arī vis uzbāzīgākās un bieži vien maldinošas (cenšas izkrāpt no cilvēka naudu, protams arī cilvēks dabū par to lielu devu adrenalīna), par to šoreiz nerunāšu, šoreiz apskatīsim tādu reklāmdevēju kā TAK. Šis ir Krievijā dislocējies uzņēmums, kurš piedāvā par samērā nelielu samaksu - sākot no 5 kapeikām, reklamēt jūsu uzņēmumu vai pakalpojumu. Ievietojot uzņēmuma reklāmu jūs pats nosakat kategoriju pie kuras pieder jūsu uzņēmums, kulinārija, bizness, izglītība utt. papildus varat izēlēties reģionu kurā reklāmas tiks rādītas, piemēram Rīga, Ļeņingrada, Kaļiņingrada, Maskava, Minska. Reģionu var arī nenorādīt, bet tad reklāmas efektivitāte var izrādīties tuvu nullei.
Piemēram ja jums pieder bakaleja Rīgā un jūsu reklāmu redz Ukrainā, ir ļoti maz ticams, ka kāds kijevietis atbrauks nopirkt tieši jūsu kūkas, bet brīnumi protams notiek, ja ražotne ir velosipēdi vai elektromopēdi, jūsu klients pilnīgi iespējams var uzrasties no kādas kaimiņvalsts, piemŗam Lietuvas vai Igaunijas.
Visi maksājumi notiek izmantojot Webmoney sistēmu, kas pamazām iegūst popularitāti arī Latvijā

www.megastock.ru

Tātad ja gribam sākt reklamēties maksājot par to simbolisku summu 5- 60 kapeikas tad sākumā jāreģistrējas sistēmā TAK. Spiežam uz banneri lai piereģistrētos.



Reģistrācija ir par brīvu

Tālāk, mēs varam izvēlēties gribam pelnīt reklamējot citus, vai gribam reklamēties paši.
Ja gribam pelnīt tad pie mājaslapas adreses ievadam saites vērtību 0. Tas nozīmē, kad mūsu mājaslapa netiks reklamēta, ja atstāsim pie vērtības 0.05 vai citu summu tad varam uzstādīt cik reizes diennaktī mūsu reklāma tiks rādīta, līdz apskates brīdim, tas ir līdz brīdim kamēr kāds reāli atvērs mūsu lapu un vismaz 30 sekundes apskatīs.
Tātad ja informācija ir īsa un kodolīga var sanākt, kad mūsu reklāmu cilvēki redzēs bieži to nemaz neatverot un neskatoties tālāk. Salīdzinājumā ar Google Adsens reklāmu tas ir ļoti izdevīgs piedāvājums, jo sistēma TAK nemaksā par to, kad jūsu rekāma tiek skatīta, līdz brīdim kamēr tā patiešām tiek atērta.

Veiksmi Jūsu biznesā!

Pati reklāma izskatās šādi:

...
Stilu var pielāgot pēc vajadzības.
Category: payng | Views: 1737 | Added by: klikser | Rating: 0.0/0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]